Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Udírny a uzení - maso – masné výrobky – ryby

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor:
Vydavatel:
Publikováno: 08.04.2005
Formát: 13×19 cm, 112 stran
Cena: 118 Kč ( 107 Kč bez DPH)
Ušetříte 21 Kč (15%)
Běžná cena 139 Kč
Dostupnost:

Anotace

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 80-247-1261-X
  • EAN: 9788024712611

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele