Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Umění francouzské kuchyně 2

Autor:

(1x)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Publikováno: 11.11.2015
Formát: vázaná s přebalem; 165 x 235 mm; 750 stran kniha
Cena: 226 Kč běžně 298 Kč
Přidat 'Umění francouzské kuchyně 2' do košíku

Dostupnost:

Na prodejně: (za běžnou cenu)

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.

Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci.

Naleznete zde:
• první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba,
• polévky včetně rybích a bisque z darů moře,
• masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine,
• třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou,
• lákavě sestavené zeleninové pokrmy,
• záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.


Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7462-866-5
  • EAN: 9788074628665

Informace:

Originální název Mastering the Art of French Cooking 2
Překlad Jan Sládek

Hodnocení


  • Skvělé pokračování prvního dílu. Kniha je doplněna nákresy, což nahrazuje chybějící fotografie. Recepty jsou vynikající stejně jako v předchozí knize. Mohu jedině doporučit pro všechny milovníky francouzské kuchyně.

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele