Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Umění francouzské kuchyně 2

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Počet recenzí: 1

Napsat recenzi

Autor: Julia Child Simone Beck
Vydavatel: Jota
Jazyk: čeština
Publikováno: 11.11.2015
Formát: vázaná s přebalem; 165 x 235 mm; 750 stran kniha
Cena: 454 Kč ( 413 Kč bez DPH)
Ušetříte 144 Kč (24%)
Běžná cena 598 Kč
Dostupnost: Skladem (1ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (1ks) a lze ho:

  • do 1 pracovního dne zaslat na prodejnu Praha 4 - Háje
  • ještě dnes expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 26.5.2017 12:26

Anotace

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.

Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci.

Naleznete zde:
• první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba,
• polévky včetně rybích a bisque z darů moře,
• masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine,
• třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou,
• lákavě sestavené zeleninové pokrmy,
• záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.


Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-7462-866-5
  • EAN: 9788074628665

Informace:

Originální název Mastering the Art of French Cooking 2
Překlad Jan Sládek

Hodnocení

  • Anna
    26.1.2016 11:56

    Skvělé pokračování prvního dílu. Kniha je doplněna nákresy, což nahrazuje chybějící fotografie. Recepty jsou vynikající stejně jako v předchozí knize. Mohu jedině doporučit pro všechny milovníky francouzské kuchyně.

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele