Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka

Autor:

(3x)

Napsat recenzi

Vydavatel:
Jazyk: čeština
Formát: 17×24 cm, 128 stran 128 stran
Cena: 169 Kč běžně 199 Kč
Přidat 'Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka' do košíku

Dostupnost:

nebo Hlídající pes, Doporučit známému, Položit dotaz prodejci, Přidat do oblíbených

Anotace

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-247-4266-3
  • EAN: 9788024742663

Publikace od stejného autora

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele