Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka

(2x)

Napsat recenzi

Autor: Gahm Bernhard
Vydavatel: Grada
Jazyk: čeština
Formát: 17×24 cm, 128 stran 128 stran
Cena: 169 Kč ( 154 Kč bez DPH)
Ušetříte 30 Kč (15%)
Běžná cena 199 Kč
Dostupnost: Skladem u dodavatele (nad 100ks) - expedujeme do 3 pracovních dnů

Informace o dostupnosti

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele (v počtu nad 100ks).

  • Expedujeme do 3 pracovních dnů.

Anotace

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Kategorie

Knihovnické kódy

  • ISBN: 978-80-247-4266-3
  • EAN: 9788024742663

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele