Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

Zavařování (Edice Apetit)

(Produkt nebyl zatím hodnocen)

Napsat recenzi

Autor: Švejdová Katka
Vydavatel: BURDA Praha spol. s.r.o.
Publikováno: 7.8.2014
Formát: Vázaný 164 stran
Cena: 199 Kč ( 181 Kč bez DPH)
Ušetříte 70 Kč (26%)
Běžná cena 269 Kč
Na prodejně: Zboží je dostupné na prodejně (za běžnou cenu)
Dostupnost: Skladem (4ks) - expedujeme do 1 pracovního dne (další kusy u dodavatele)

Informace o dostupnosti

Zboží je skladem (4ks) a lze ho ještě dnes:

  • odebrat na prodejně Praha 4 - Háje
  • expedovat na Vaši adresu
Další kusy expedujeme v případě objednávky do 3 pracovních dnů.

Poslední aktualizace: 29.5.2017 20:02

Anotace

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.
Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:
Ovoce
Zelenina
Maso & ryby
Ochucovadla & koření
Sirupy & likéry
Z mrazáku
Zásoby v kuchyni

Kategorie

Knihovnické kódy

  • EAN: 9788087575178

Zákazníci si zakoupili s tímto produktem

Nová recenze

Podělte se o svůj názor na tento titul s ostatními čtenáři.

Otázka proti spamu



Přihlášení uživatele