Registrace | Přihlášení

Košík je zatím prázdný

Měna:

czk

kategorie:

Gastronomie - vybrané kapitoly

Autor: Miroslav Fišera

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v

Sleva 22 % z běžně ceny 440 Kč

Naše cena: 343 Kč

Skladem u dodavatele

Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu

Autor: Vladimír Šefčík

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Cílem odborné knihy je vysvětlit význam a činnosti vybraných organizačních složek hotelového managementu a managementu cestovního ruchu, procesní vazby mezi nimi a seznámit odbornou veřejnost s aktuálními trendy, úspěšnými manažerskými technikami, ale i základními principy fungování hotelu a cestovní kanceláře. Dále si autoři kladou za cíl přispět k předání specifických profesních znalostí

Sleva 22 % z běžně ceny 440 Kč

Naše cena: 343 Kč

Skladem u dodavatele

VZORKOVÁNÍ I - Obecné zásady, včetně CD

Autor: Kolektiv autorů - Vratislav Horálek,Jiří G.K. Ševčík,Eva Čurdová

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Vzorkováním všechno začíná a pokud se neudělá správně, další postup (úprava vzorku, analýza, interpretace výsledků) ztrácí smysl. I proto jsme se rozhodli vytvořit ucelený komplet knih o vzorkování. První kniha Vzorkování I – obecné zásady vyšla v roce 2010. Obsahuje vše obecné o vzorkování a také popisy a vyobrazení nejběžnějších strojů a nástrojů pro odběr a úpravu vzorků. Obecné zásady se

Sleva 22 % z běžně ceny 330 Kč

Naše cena: 257 Kč

Skladem u dodavatele

VZORKOVÁNÍ III - Potraviny, zemědělství a předměty běžného užití

Autor: Kolektiv autorů - Richard Koplík,Šárka Poláková,Ivo Šrámek

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Vzorkováním všechno začíná a pokud se neudělá správně, další postup (úprava vzorku, analýza, interpretace výsledků) ztrácí smysl. I proto jsme se rozhodli vytvořit ucelený komplet knih o vzorkování. První kniha Vzorkování I – obecné zásady vyšla v roce 2010. Obsahuje vše obecné o vzorkování a také popisy a vyobrazení nejběžnějších strojů a nástrojů pro odběr a úpravu vzorků. Obecné zásady se

Sleva 22 % z běžně ceny 462 Kč

Naše cena: 360 Kč

Skladem u dodavatele

VZORKOVÁNÍ II - Životní prostředí

Autor: Kolektiv autorů - Bohumil Kotlík,Jan Langhans,Pavel Bernáth

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Vzorkování stojí na začátku analytického procesu a pokud se neudělá správně, další postup (úprava vzorku, analýza, interpretace výsledků) ztrácí smysl. I proto jsme se rozhodli vytvořit ucelený komplet knih o vzorkování. První kniha Vzorkování I – obecné zásady vyšla v roce 2010. Obsahuje základní informace o vzorkování, použití statistiky, tvorbu norem a práci s nimi a také popisy a

Sleva 22 % z běžně ceny 495 Kč

Naše cena: 386 Kč

Skladem u dodavatele

Měření a výsledky v analytické chemii, včetně CD

Autor: Jiří G.K. Ševčík

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Výzkumná činnost autora je zaměřena na separační analytické metody, obzvláště plynovou chromatografii a automatizaci a využití numerických řešení pro adaptivní instrumentaci.

Sleva 22 % z běžně ceny 330 Kč

Naše cena: 257 Kč

Skladem u dodavatele

Grantové financování

Autor: Jiří G.K. Ševčík

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Financování výzkumných, kontrolních a provozních laboratoří a to jak kapitálových společností, tak výzkumných organizací financovaných převážně z veřejných prostředků, není snadné. Cílem kurzu je nabídnout vedoucím výzkumných projektů, pracovních skupin, laboratoří a firemních sekcí nepřesahujících 25 pracovníků a vedených jako samostatné nákladové středisko, informace a nástroje k získání

Sleva 22 % z běžně ceny 275 Kč

Naše cena: 214 Kč

Skladem u dodavatele

Všeobecná analytická chemie

Autor: Eduard Plško

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Nakladatelství Ing. Václav Helán – 2 THETA právě vydalo knihu světově známého slovenského vědce Prof. Ing. Eduarda Plška, DrSc. Kniha se vymyká běžným učebnicím nebo monografiím – vyznačuje se filosofickým nadhledem, současně však prezentuje rozsáhlé praktické zkušenosti autora.

Sleva 22 % z běžně ceny 330 Kč

Naše cena: 257 Kč

Skladem u dodavatele

Chemical Elements Compendium

Autor: Kolektiv autorů - Ewa Bobrowska-Gresik,Jerzy Ciba,Andrzej Grossman

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Kniha, která navazuje na dvě předchozí vydání v polském jazyce, je napsána v angličtině. Přehlednou formou je zde popsána historie prvku, jeho výskyt a výroba, fyzikálně chemické vlastnosti, sloučeniny, které tvoří, biologické vlastnosti atd. a také možnosti stanovení různými analytickými metodami. (Podrobněji uvádíme ve vedlejším anglickém textu). Součástí knihy jsou tabulky prvků sestavené

Sleva 22 % z běžně ceny 385 Kč

Naše cena: 300 Kč

Skladem u dodavatele

Úvod do ekonomie a řízení laboratoří, včetně CD

Autor: Jiří G.K. Ševčík

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %
Výzkumná činnost autora je zaměřena na separační analytické metody, obzvláště plynovou chromatografii a automatizaci a využití numerických řešení pro adaptivní instrumentaci.

Sleva 22 % z běžně ceny 330 Kč

Naše cena: 257 Kč

Skladem u dodavatele

Víno - Analýza - Technologie - Gastronomie

Autor: Vlastimil Fic

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 %

Sleva 22 % z běžně ceny 440 Kč

Naše cena: 343 Kč

Skladem

Vzorkování IV - průmysl

Autor: Kolektiv autorů - Jiří G.K. Ševčík,Martina Laubertová,Pavel Leber,Pavel Král

publisher: 2 THETA

0 / 5
22 % Novinka
V každé kapitole je popsáno, co vzorkujeme, proč, na základě jakých předpisů a kdo je za to zodpovědný, jakým způsobem a jakými nástroji vzorek odebíráme. Je zde uváděno také celkové hodnocení daného tématu, problémy, rozpory mezi normami a praxí a podobně. Použití kompletu knih o vzorkování. Všechny knihy tvoří nedílný celek. Proto jsme se snažili neopakovat informace obsažené již v jiných

Sleva 22 % z běžně ceny 440 Kč

Naše cena: 343 Kč

Skladem u dodavatele


Může se hodit…


Přihlášení uživatele